VIDEO – LIM GUAN ENG ADALAH CONTOH TERBAIK CINA PALING HIPOKRIT MALAYSIA

Editorial

13 Okt 2022

Dengan gayanya yang lembut berlenggang-lenggok ketika berucap, adakah Lim Guan Eng juga tergolong sebagai ‘gay’?

Ada kajian karektor yang telah menyokong bahawa Pengerusi DAP itu adalah ‘gay’.

Karektor Guan Eng juga lewah dengan sikap hipokrasi. Dia mengutuk pemimpin yang didakwa dalam kes rasuah melalui konspirasi ‘dakwaan terpilih’, tetapi dia lupa cermin diri bahawa dirinya sedang menghadapi 4 pertuduhan dalam kes Rasuah Terowong Bawah Laut Pulau Pinang sehingga membawa kepada kematian saksi penting pendakwaan Ewe Swee Kheng, yang merupakan Pengarah Urusan Ewein Group.

Pada ketika PH berkuasa, Lim Guan Eng membenarkan kumpulan laknatullah LGBT mengadakan perarakan untuk mendapatkan sokongan masyarakat terhadap mereka.

Lim Guan Eng fikir dia selamat daripada sangka buruk umat Islam, apabila PAS berada bersama mereka ketika mereka berada dalam gagasan Pakatan Rakyat.

PAS bersetuju DAP mengadakan perhimpunan membebaskan ‘raja semburit Malaysia’ tetapi PAS menentang Exco Kerajaan Negeri Selangor Dr Hassan Ali yang mencadangkan agar diadakan perhimpunan menentang gerakan pemurtadan umat Islam di gereja Damansara dan Brickfield, setelah beliau mempunyai bukti video bahawa ratusan umat Islam-Melayu telah dimurtadkan.

Akibatnya Dr Hassan Ali telah dipecat daripada PAS, setelah Dr Rani (bekas YB DUN Meru) orang kuat PAS Selangor ketika itu mendesak kepimpinan tertinggi PAS agar mengabaikan isu murtad di gereja berkenaan.

Adakah pendirian PAS sedemikian adalah merupakan tindakan mereka untuk mendapatkan sokongan dana politik kerajaan negeri Selangor yang diperintah oleh PKR?

Lantas jelaslah PAS digunakan oleh DAP untuk mengelabui mata umat Islam, sebagaimana falsafah mereka “use Malays to screw the Malays”.

Apabila pemimpin tua PAS, Nik Abdul Aziz Nik Mat meninggal dunia, barulah PAS tunjukkan kesedaran tentang kebodohan mereka menyokong DAP yang telah menjadikan mereka keldai politik.

Namun dengan kelicikan DAP bagaikan musang berbulu ayam, Lim Kit Siang bapa kepada pemimpin hipokrit DAP itu, telah mencadangkan penubuhan PAN (bunyinya seiras-iras PAS juga) bagi menggantikan PAS untuk terus mengelabui mata umat Islam.

Adakah kaum Melayu-Islam masih belum sedar dan insaf?

Kini legasi PH yang dikendong oleh Muhyiddin Yassin lagi sekali menyelinap masuk ke jiwa Presiden PAS, Hadi Awang, sehingga dia sanggup mengetepikan Muafakat Nasional yang ditubuhkan dengan air mata umat Islam.

******

Advertisement

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: