VIDEO – JASA APA YANG MANUSIA LAKNAT KIT SIANG DAH BERIKAN KEPADA NEGARA?

8 April 2022

Apabila pemimpin utama DAP isytihar hendak bersara, ada pula Melayu dungu yang hendak memberikan pengiktirafan nasional kerana jasanya.

Lupakah mereka akan firman Allah dalam surah Al-Baqarah ayat 120 yang marfhumnya, “Orang-orang kafir tidak akan senang kepada kamu sehingga kamu mengikuti agama mereka.”

Demikianlah juga aplikasi firman Allah itu terhadap pemimpin tua DAP, bahawasanya mereka tidak akan senang kepada kamu sehingga  kamu tidak mengikuti ideologi mereka.

Sampai kiamat pun, pengasas DAP, Lim Kit Siang, mati-matian dia tidak akan bersara daripada politik malahan dialah yang akan menjadi ‘mastermind’ DAP dari sebalik tabir.

Lihatlah setelah beberapa hari mengisytiharkan bahawa dia akan bersara, tertular pula berita pengakuannya bahawa dia tidak akan secara tuntasnya bersara dari politik.

Tempoh hari dia juga telah mengisytiharkan akan bersara dari politik sekiranya peralihan kuasa PM, Dr Mahathir kepada Anwar Ibrahim tidak dilaksanakan.

Ia sememangnya tidak akan dilaksanakan, jika PH, DAP mahupun PKR mengharapkan peralihan kuasa manusia bernama Mahathir, malah dia sanggup meletakkan jawatan begitu sahaja daripada menyerahkan kuasa kepada Anwar.

Namun isunya, Lim Kit tidak juga bersara.

Adakah manusia ‘binatang politik’ seperti Lim Kit Siang benar-benar peduli tentang perpaduan dalam negara berbilang kaum seperti Malaysia?

Rakyat Melayu-Islam harus bertanya, daripada manakah asal-usul atau etimologi nama ‘Pakatan Harapan’ dan siapakah yang memilih nama tersebut?

Kata kunci dalam pakatan itu ialah ‘Harapan’ yang dalam bahasa Inggeris adalah ‘Hope’.

Adakah kata kunci Pakatan ‘Harapan’ itu lahir daripada kosa kata ‘Hope’ yang menjadi perkataan suci dalam fahaman Kristianiti?

Namun umat Islam dalam Pakatan Harapan atau PH perlulah tahu muslihat kata kunci ‘Harapan’ yang diangkat daripada fahaman Kristianiti itu.

Lantas, apakah peranan Kit Siang terhadap perkembangan ini semua, setelah DAP kini seakan-akan dikuasai oleh pemimpin Kristian-Evangelikal.

Lihatlah sahaja apabila Nga Kor Ming, Pengerusi DAP Perak yang menterjemahkan kerjasama PAS-UMNO sebagai suatu usaha membentuk kerajaan Taliban yang dipersepsikan ganas, dan tiada ruang untuk kafirun atau kaum lain bertapak di negara ini.

Barangkali juga maksud Kor Ming, kerjasama PAS-UMNO akan membentuk satu kerajaan teroris sebagaimana persepsi mereka terhadap perjuangan militan Islam di Afghanistan.

Lantas hari ini kempen memecahkan hubungan PAS-UMNO telah berjaya mereka laksanakan, melalui agenda halus pemimpin Bersatu, parti yang ditubuhkan aras idea Kit Siang.

Adakah Kit Siang, mengambil kisah untuk menegur Kor Ming?

Kaum Melayu jangan mudah lupa bahawa DAP amat tegar dengan propaganda memperbodohkan kaum Melayu, sehingga pemimpin mereka terbuka memperakui strategi mereka ‘use Malay to screw the Malays’. 

Rakyat telah saksikan bagaimana mereka berjaya menggunakan Tun Mahathir untuk memperbodohkan kaum Melayu pada PRU14, sehingga kerajaan PH dilihat sebagai kerajaan kakistokrasi yang lintang-pukang dan huru-hara.

Adakah kaum Melayu-Islam mahupun pemimpin politik Melayu masih mahu mengiktiraf pemimpin rasis Cina sedemikian?

Kaum Melayu mungkin masih ingat dominasi pengganas komunis selepas tamatnya Perang Dunia Kedua dan begitulah sikap rakus dan ganasnya DAP ketika 22 bulan berkuasa setelah berpuluh tahun menjadi pembangkang dan anti-Melayu Islam.

Mereka juga nampaknya bersungguh-sungguh berjuang untuk ‘menghalalkan’ penggunaan kalimah Allah dalam Bible dengan agenda yang amat terang lagi bersuluh iaitu untuk mempermudahkan strategi memurtadkan umat Islam. Tidak hairanlah sekiranya ada Mufti yang mengisytiharkan DAP sebagai kafir ‘harbi’.

Mereka jugalah yang bermatian hendak meratifikasikan ICERD dan Statut Rome bagi mencairkan kedudukan Agama Islam dan Raja-Raja Melayu serta kedudukan Melayu-Bumiputera dalam Perlembagaan.

Sebagaimana didedahkan oleh Profesor Emeritus, TS Dr Ibrahim Abu Shah, DAP adalah jauh lebih berbahaya daripada ISIS dan DAESH seperti yang dicatatkan oleh beberapa buah buku yang dikaitkan dengan Evangelical Christian yang diperjuangkan DAP.

Prof Ibrahim mendakwa DAP mahu menjadikan Pulau Pinang sebuah negeri Christian-Yahudi yang condong kepada zionisme sebelum menguasai seluruh negara dengan ideologi yang sama. Sejauh yang diketahui Lim Kit Siang tak pernah menafikan dakwaan tersebut.

TS Ibrahim telah menunjukkan beberapa buah buku yang telah mendedahkan agenda tersembunyi DAP dalam satu wawancara ‘Nothing To Hide’. Salah satu daripadanya ialah gerakan militant Kristian ‘The Armies of God: A Study in Militant Christianity’ yang telah mencatatkan nama-nama pemimpin DAP Malaysia dalam gerakan mereka untuk menjadikan Malaysia sebuah ‘Republic Kristian-Evangilical’ dengan kerjasama Zionis.

Malah sudah gah terpampang Salib ‘gergasi’ di Pulau Pinang yang pernah menjadi isu kontroversi.

Ramai pemimpin DAP adalah sebenarnya mubaligh Evangelical Christian dan matlamat utama mereka ialah mengkristiankan Tanah Melayu ini.

Pendedahan Bekas Pengarah Strategik DAP, Mohammad Razali tentang agenda tersembunyi DAP, juga nampaknya selari dengan apa yang didedahkan oleh Prof Ibrahim.

Mereka pernah mengugut untuk menyaman Razali tetapi, ia hanyalah sekadar acah-acahan sahaja, kerana mereka bimbang banyak rahsia DAP yang Razali tahu akan terdedah.

Mohammad Razali mempunyai maklumat bahawa DAP ditaja oleh Zionis Yahudi dengan dana RM1.2 bilion yang masuk melalui Singapura.

Razali mencatatkan bahawa, “Dalam satu majlis makan malam DAP, seorang Ketua Paderi daripada Afrika Selatan berkata mereka telah membuat satu frame time. Dalam jangka masa sepuluh tahun, mereka akan pastikan agama rasmi Malaysia adalah agama Kristian. Pihak DAP telah setuju untuk bekerjasama dengan pihak Kristian untuk menjayakan misi ini. Kita (DAP) akan berganding bahu dengan pihak Kristian untuk pastikan dalam masa sepuluh tahun agama rasmi Malaysia adalah agama Kristian.”

Pendedahan Razali itu telah dibalas dengan maki-hamun oleh Lim Guan Eng.

Semasa PH berkuasa, segala serangan terhadap Melayu-Islam amat jelas terlihat apabila Tabung Haji, Bank Islam, Khazanah dan banyak lagi telah menjadi sasaran kerajaan PH yang didominasi oleh DAP.

Malah Mahathir sendiri mengaku dia adalah ‘PM boneka DAP’.

Itupun belum lagi dibicarakan tentang ideologi komunisme dalam kalangan pemimpin DAP yang mahu diserapkan ke sekolah-sekolah Malaysia.

Apa yang rakyat lihat, semasa PH berkuasa, DAP berada di belakang Mahathir menentang sekatan kemasukan dua juta pelancong dari China sedangkan Beijing telah menyekat mobiliti masyarakat Wuhan, Hubei dalam negara mereka sendiri.

Rakyat tidak lupa apabila pemimpin PH yang menjadi keldai DAP, dengan megahnya bersendaloka ketika dunia mula diserang Covid19, dengan mengatakan, “Di mana hendak letak pelancong dari China itu, di kandang lembu,” ketika cadangan kuarantin diusulkan terhadap pelancong China.

Kontradiknya, Beijing melaksanakan kuarantin untuk seluruh penduduk Hubei di mana terletaknya Bandar Wuhan.

Ketika itu jugalah, dunia menuding jari bahawa pandemik Covid19 adalah hasil ujikaji mutasi virus labotarium Wuhan yang mengalami kegagalan, dan terlepas menjadi pandemik pembunuh manusia seluruh dunia, sebagaimana diperakui oleh saintis yang pernah bersekongkol dengan China.

Lantas, adakah manusia laknat seperti Lim Kit Siang mahu diiktiraf sebagai pemimpin hebat negara. Pastinya ini adalah saranan manusia Melayu yang sudah bengong dengan dakyah indoktrinasi minda DAP.

******

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: