(Video) DAP HARUS RASA MALU DENGAN GEJALA COVID19

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-y-dap-1.png

Oleh Dr Mamat Desa

Pemimpin DAP harus rasa malu apabila COVID19 tercetus di negara regim Komunis China dan terus merebak ke seluruh dunia, kerana COVID19 adalah balasan doa umat Islam sedunia ke atas regim yang zalim.

Ketika PH masih berkuasa, WHO telah mengisytiharkan ‘Darurat Kesihatan Global’ bagi menggambarkan bahaya COVID19 yang datang daripada tanah asal bangsa DAP itu.

Malangnya Menteri Kesihatan PH tidak mengambil endah, dan tiada tindakan pencegahan diambil, kononnya kerana tidak mahu menimbulkan panik dan keresahan rakyat.

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-y-khalid-1a.png

Walaupun angka kematian di China akibat jangkitan COVID19 dilaporkan oleh media regim Komunis China berjumlah lebih daripada 4000, namun masyarakat dunia tahu bahawa angka itu lebih besar kerana regim China Komunis sememangnya terkenal sebagai kaki bohong. Samalah dengan pemimpin DAP yang mendewa-dewakan komunisme dalam strategi politik mereka.

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-aa-aa-aaa-aaaadap3.png

NTD TV mendedahkan bahawa mangsa kematian akibat jangkitan COVID19 di China adalah sepuluh kali ganda daripada apa yang dilaporkan oleh regim Komunis China yang cuba menutup fakta yang sebenarnya.

Semasa PH berkuasa, Malaysia hanya menyekat kemasukan kaum yang sebangsa DAP daripada Wuhan dan jajahan Hubei sahaja, sedangkan 5 juta daripada 11 juta penduduk Wuhan sudahpun meninggalkan bandar raya itu.

Malah ada antara mereka yang lolos ke negara luar, termasuk Malaysia sebagai usaha menyelamatkan diri mereka daripada COVID19, tanpa menyedari bahwa mereka membawa bersama virus bahaya itu.

Sewajarnya Malaysia menyekat sesiapa sahaja yang datang dari China sebagaimana tindakan kerajaan BN terhadap pelancong China, Taiwan dan Hong Kong sewaktu diserang SARS pada 2003 dahulu.

Tetapi sebagaimana biasa bebalnya PM tua, TPM dan pemimpin PH termasuk Menteri Kesihatan, mereka mempersendakan langkah mencegah, apabila Tun Mahathir berseloroh mengatakan, “Adakah pelancong China yang berjumlah 2 juta mahu diletakkan di kandang lembu?”

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-y-khalid-7.png

Hakikatnya, kandang lembulah yang paling sesuai untuk pengimport COVID19 yang kini telah membunuh 9 rakyat tempatan dan telah menjangkiti 1183 (setakat jam 4 ptag 22Mac).

Pastinya langkah kerajaan PH ketika itu amat dipengaruhi oleh kehendak DAP yang mendominasi sebarang keputusan kepimpinan tertinggi dan PM tua yang dikatakan ‘boneka’ DAP.

Malahan DAP mengambil kesempatan daripada kelemahan PM tua dan dengan terang-terangan cuba menyerap ideologi komunisme di sekolah-sekolah melalui komik propaganda komunisme DAP.

Rekod kematian mangsa COVID19 menunjukkan bahawa setiap mangsa mempunyai hubungan dengan orang-orang China termasuk kes kluster Ijtimak Tabligh Sri Petaling apabila wabak tersebut dikaitkan dengan ahli jemaah yang bekerja di Korea, dan pastinya punca tertular juga datang dari China.

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Dunia juga dikejutkan dengan berita virus H1N1 atau ‘swine flu’ yang turut merebak kembali di China, yang menjadikan regim Komunis China mati akal dengan musibah dan wabak yang bertimpa-timpa melanda negara mereka.

Perkara yang menakutkan tentang COVID19 ini ialah bahawa ia boleh menjangkiti mangsa di sekeliling dalam tempoh inkubasi sebelum mangsa pertama dikesan terjangkit.

Ini bermakna pembawa virus COVID19 tidak mempunyai tanda-tanda dijangkiti, meskipun tubuhnya sudah dikuasai virus berkenaan. Lantas ia terjangkit kepada mangsa lain tanpa disedari.

Sama ada virus ini merupakan akibat daripada tabiat makan ekstrem kaum Cina yang pengotor atau kebocoran makmal senjata biologi pembunuh massa China di Wuhan, bukanlah persoalannya lagi.

Sebaliknya orang China dan diaspora mereka seperti bangsa DAP kini menjadi senjata halus yang mengancam keselamatan seluruh dunia, termasuk Malaysia.

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-y-dap-2.png
Peta wabak COVID19 di seluruh dunia berpunca dari China

Sebelum ini pun, Malaysia telah dikejutkan dengan kemasukan 500,000 pelancong China, tetapi hanya 300,000 sahaja yang kembali ke negara asal mereka. Ke manakah hilangnya lagi 200,000 warga Komunis China itu?

Jika diteliti, serangan virus COVID19 meletus di tengah-tengah ribut kezaliman regim Komunis China terhadap masyarakat Islam Uighur serta keangkuhan pemerintah Komunis China.

Pada hari Ulang Tahun ke-70 (2019) kerajaan Komunis China, Presiden Xi Jinping dengan angkuhnya mencanangkan di dataran Tienanmen bahawa ‘tidak ada kekuatan yang mampu menggoncang kekuatan Komunis China’ yang memiliki jumlah tentera terbanyak di dunia sebagai negara ‘super power’ kedua selepas Amerika Syarikat.

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-aa-aa-aaa-aaaadap4.png

Masjid-masjid Uighur dimusnahkan, janggut yang disimpan oleh masyarakat Muslim Uighur sebagai mencontohi sunnah Rasululullah S.A.W diharamkan, pakaian menutup aurat wanita Muslim diharamkan, wanita-wanita Muslim diperkosa di kem-kem tahanan, manakala kaum lelaki Muslim dibunuh untuk diambil organ mereka, adalah antara kisah perit kezaliman terhadap umat Islam Uighur.

Bukan itu sahaja, regim Komunis China mahu mengubah kandungan Al-Quran supaya selari dengan ideologi Komunis.

Samalah angkuh dan sombongnya dengan Pengerusi DAP Perak, Nga Kor Ming yang melabelkan UMNO dan MCA sebagai “mangkuk tandas” ketika berkempen di PRK Tanjung Piai dan dia turut mempersendakan ‘Mahathir sebagai pemimpin tua yang akan bersama Lee Kuan Yew bermain mahjong di dalam kubur nanti.’ Ia seperti menganggap Mahathir sebagai kafirun.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-2.png

Hanya Allah yang Maha Mengetahui, makbulnya doa Muslim Uighur serta umat Islam sedunia.

Dengan itu juga DAP harus mengambil iktibar ke atas kezaliman mereka terhadap umat Islam, kedudukan agama Islam, hak kaum Melayu-Bumiputera Islam, dan kedudukan Raja-Raja Melayu yang menjadi payung agama Islam.

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-aa-aa-aaa-aaaadap5.png

Banyak negara di dunia ini sudah muak dengan sikap angkuh kaum pendatang China sebagaimana mereka dihalau dari Indonesia suatu ketika dahulu, kemarahan rakyat jati Vietnam kepada kaum Cina, dan juga kebencian masyarakat Australia.

Kata bekas PM Australia John Howard, “Orang Cina yang menetap disini (Australia) sepatutnya tidak boleh menuntut hak yang sama atau dengan sengaja mempersoalkan mengapa perlu berbahasa inggeris dan menghormati agama Kristian di sini. Jika perkataan God (Kristian) itu menyinggung anda, maka saya selaku bekas Perdana Menteri mencadangkan anda orang Cina perlu mencari negara lain untuk menetap.”

This image has an empty alt attribute; its file name is a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-aa-aa-aaa-aaaalokman-3.png

Jika DAP juga tegar dengan kesombongan dan keangkuhan mereka, maka tunggulah azab Allah, sebagaimana yang dikenakan ke atas regim Komunis China sekarang.

*****

Advertisement

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: