VIDEO – DAP MEMBAWA SIAL KEPADA KARMAINE DI TANJUNG PIAI

A A A A A A A A A A A

DAP masih tidak sedar diri, sepatutnya kepimpinan tertinggi membawa kelakuan dan sikap Presiden PAN, Mat Sabu yang low profile, tidak cuba menjadi parasit dan racun kepada Bersatu, malah mengusulkan bahawa PH akan kalah di Tanjung Piai.

A A A A A A A A A A AAAA AAKARMAINE 2

Pemimpin DAP seperti Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng harus sedar bahawa mereka hanya membawa sial kepada calon Bersatu di PRK Tanjung Piai, Karmaine Sardini.

Mereka lupa bahawa politik kebencian (hatred politic) yang dikendong mereka telah menjadi racun berbisa kepada kaum Cina dan India, lebih-lebih lagi kepada pengundi kaum Melayu di Tanjung Piai.

A A A A A A A A A A AAAA AAKARMAINE 3

Lim Kit Siang tidak sedar bahawa lagaknya berdiri di sebelah Karmaine, hanya akan memusnahkan dan menghancurkan kepercayaan pengundi Melayu terhadapnya, meskipun dia pernah menjadi khatib khutbah Jumaat.

Bagi majoriti orang Melayu-Islam DAP adalah komunis, DAP adalah rasis, dan DAP adalah pejuang tegar yang mahu menjadikan Malaysia negara Republik-Zionis-Avengelis yang ditunggangi oleh Israel-Yahudi-Zionis.

A A AAHADI 2

Lihatlah sahaja video-video berikut apabila wanita DAP diherdik dan dihalau ketika cuba mendekati kaum India yang sedang berkumpul untuk membantah kepimpinan PH, dan lihat pula bagaimana Lim Kit Siang dihalau dalam satu majlis makan malam di Johor.

Agak menarik apabila kaum India bertanya, apabila ada kes rogol yang melibatkan pemimpin DAP, siapakah yang membela perogol? Jawapan yang mereka berikan ialah kepimpinan DAP.

Apabila ada kes aktiviti Pengganas Militan Tamil Eelam yang membabitkan pemimpin DAP, siapakah yang membela aktivis itu semua? Jawapannya ialah kepimpinan DAP.

A A A A A A A A A A AAAA AAKARMAINE 4

Apabila ada penjenayah, perusuh, perasuah, penghina Raja-Raja, pelajar biadap dalam majlis konvokesyen, dan seribu satu macam lagi jenayah, siapakah yang membela mereka ini semua?

Jawapan yang mereka berikan ialah peguam-peguam DAP.

Dengan itu mereka mempersoalkan, bagaimanakah negara ini akan aman?

DAP-lah yang membela penjenayah.

A A AAHADI 18

Apa yang DAP telah buat untuk membantu hidup kaum India?

DAP memperjuangkan ideologi komunis dan cuba mengindoktrinasikan fahaman komunis, malah diserapkan dalam komik untuk meracuni kanak-kanak (mana ada orang dewasa membaca komik?).

Mereka memekik mengatakan bahawa ini bukan negara komunis.

“Pergilah balik China.”

Jelaslah bahawa kaum Cina, India dan lebih-lebih lagi kaum Melayu yang melihat DAP sebagai anti-Melayu, anti-Raja-Raja Melayu, anti-Islam dan rasis, hanya akan menarik kecenderungan pengundi kepada Datok Dr Wee Jeck Seng, calon BN.

Tun Mahathir juga pernah menegaskan bahawa DAP adalah parti rasis yang amat bahaya kepada perpaduan kaum masyarakat majmuk di Malaysia.

Kehadiran Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng sepatutnya ditolak dan dihalau dari Tanjung Piai.

Apabila terpantul gambar Lim Kit Siang bersama calon Bersatu di Tanjung Piai, ia menjadi satu ‘bahan bukti’ yang amat berharga untuk pengundi-pengundi menolak Karmaine.

A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A AKERA 8

Lim Kit Siang, bagi kaum Melayu-Islam adalah komunis malahan ada yang melihat DAP sebagai kafir harbi yang wajar ditentang oleh umat Islam.

Dia cuba menggunakan isu Penyatuan Ummah sebagai isu ‘Taliban’ sekiranya BN meletakkan calon UMNO.

Malangnya UMNO tidak sebodoh pemimpinnya yang menjadi parasit dalam kabinet Tun Mahathir.

A A A A A A A A A A AAALINGKUP 8

Penasihat Mahathir seperti Datok Kadir Jasin dan Tun Daim Zainuddin sendiri mengutuk pemimpin kakistokrasi yang majoritinya didominasi oleh DAP.

Isu Najib perompak-lanun, isu GST, isu hutang negara RM1trilion semuanya tidak lagi berkesan untuk memperbodohkan pengundi-pengundi di Tanjung Piai.

A A A A A A A A A A AAAA AAKARMAINE 5

Sebaliknya isu pengganas LTTE yang membabitkan pemimpin DAP, kes perogol Tronoh yang membabitkan pemimpin DAP, kes rasuah Terowong Bawah Laut yang membabitkan Lim Guan Eng, kes Menteri Kewangan yang menindas Tabung Haji dan menggadai aset milik Melayu-Bumiputera, isu kos sara hidup yang melambung tinggi, isu harga kelapa sawit yang jatuh merudum dan seribu satu lagi isu kecelakaan yang menimpa negara, semuanya datang daripada kepimpinan DAP laknatullah.

Semoga pengundi PRK Tanjung Piai sedar dan membuat keputusan yang bijaksana.

*****

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: