ASET TABUNG HAJI DIURUS OLEH KAFIRUN LAKNATULLAH

Dimuat turun daripada YouTube

Amatlah sedih bagi umat Islam yang menyimpan wang mereka atau mendeposit di Tabung Haji, untuk tujuan utamanya menunaikan ibadat haji, yang merupakan Rukun Islam yang Kelima, setelah urusan pelaburan dan aset Tabung Haji diletakkan pada tangan kafirun laknatullah. 

Semasa BN memerintah, segala simpanan dalam Tabung Haji bagi tujuan amal ibadat diamanahkan kepada tokoh-tokoh Muslim supaya keuntungan Tabung Haji dan pihak pengurusannya adalah diredai Allah, halal dan bersih daripada mana-mana tangan kafirun yang tidak mengucap dua kalimah syahadah.

Namun nampaknya melalui kerajaan Pakatan Harapan, penyerahan urusan Tabung Haji dan aset-asetnya dinajiskan dan dijijikkan dengan pengurusan yang dipimpin oleh kaum kafirun.

Mujahid Yusuf Rawa dilihat sebagai menteri yang bertanggungjawab manakala sedikit sebanyak Mahathir juga sebagai Perdana Menteri tertanggung pada bahunya amanah untuk menjaga kesucian wang simpanan dan pelaburan Tabung Haji. Allah akan melaknati golongan yang menganiaya amanah umat Islam yang juga merupakan amanah Allah SWT dalam hal Rukun Islam. 

Tidak seperti pengurusan semasa pemerintahan kerajaan Islam BN, PH nampaknya sedang mencalit najis pada harta badan Islam yang sepatutnya diamanahkan kepada tokoh Muslimin.

Sebagai Menteri Agama di Jabatan Perdana Menteri, Mujahid telah gagal mengendalikan amanah 9.3 juta umat Islam (statistik 2017) yang merupakan pendeposit Tabung Haji.

Sekiranya setiap daripada pendeposit ini mendoakan balasan Allah kepada pencabul amanah 9.3 juta Muslimin itu, kita percaya bahawa manusia munafik tersebut tidak akan selamat di dunia dan di akhirat, dikutuk dan dilaknati Allah SWT.

Apabila disoal di Dewan Rakyat siapakah CEO SPV (Syarikat Tujuan Khas) yang mengendalikan aset dan urusan pelaburan Tabung Haji, Mujahid cuba berdolak-dalik dan akhirnya mengatakan bahawa dia tidak tahu.

Pada hakikatnya Urusharta Jamaah Sdn Bhd (UJSB) Tabung Haji adalah diletakkan bawah ‘tangan syaitan’ kerajaan PH yang telah diturunkan kepada syarikat milik Menteri Kewangan (Diperbadankan) – atau MOF Inc – iaitu Prokhas Sdn Bhd.

Setelah diselidiki, CEO Prokhas Sdn Bhd adalah manusia kafirun harbi bernama Chen Yin Heng, konco Lim Guan Eng, Menteri Kewangan daripada parti cauvinis Cina DAP yang sudah terang lagi bersuluh, adalah anti-Melayu Islam.

A 1 A A A ATABUNG HAJI

Patutlah semasa PRK Semenyih Mujahid dengan bongkaknya mengugut pihak pembangkang yang berkempen supaya tidak menggunakan isu ‘Tabung Haji’ jika tidak mahu diri mereka didakwa di mahkamah. Rupa-rupanya Mujahid cuba menutup pekung di dada. 

Ugutan Mujahid sama sahaja dengan ugutan Lim Guan Eng tempoh hari terhadap pengkritik kerajaan terutamanya Presiden MCA, Wee Ka Siong, supaya tidak menggunakan isu kelayakannya sebagai  ‘akauntan bertauliah’ jika tidak mahu didakwa di mahkamah. Namun sampai ke hari ini Guan Eng tidak berani mengheret Wee Ka Siong ke mahkamah walaupun Ka Siong telah mendedahkan taraf Guan Eng yang hanya layak menjadi kerani akaun mengikut trend semasa. 

A 1 A A A ATABUNG HAJI 3

Inilah antara strategi dalam operasi ‘Bumi Hangus DAP’ untuk menghancurkan umat Islam di Malaysia sebagaimana dihebohkan oleh pakar strategik DAP Liew Chin Tong yang juga merupakan Timbalan Menteri Pertahanan.

Inilah juga antara strategi mereka untuk mengkristiankan Malaysia, bukan sangat untuk menyerahkan tadbir urus negara kepada tangan kafirun tetapi yang lebih penting kepada mereka adalah untuk menghancurkan Islam di Malaysia (sila rujuk pendedahan Mohamad Razali Abd Rahman, bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP).

A 1 A A AFIRMAN 1

Dengan muslihat untuk menghapuskan rasuah kononnya, strategi mereka adalah sebenarnya untuk menghapuskan Islam dengan memusnahkan segala kepentingan dan aset Islam di Malaysia.

Antara lain ialah membekukan semua akaun UMNO supaya pergerakan parti yang menguruskan hal ehwal Melayu-Islam lumpuh, dan tidak dapat bergerak dan bernafas. Inilah yang selalu dilaungkan oleh Mahathir bahawa UMNO sudah mati, namun Allah masih melindungi UMNO.

Pegawai Lembaga Urusan Tabung Haji nampaknya seperti kerbau yang dicucuk hidung yang tidak boleh hendak bersuara apatah lagi bertindak kerana kuasa tiada lagi di tangan umat Islam. Jika mereka bergerak, mereka akan merasakan kesakitannya.

Dengan itu, umat Islam baik yang merupakan pendeposit Tabung Haji mahupun yang bukan pendeposit hendaklah sedar dan bangun menentang pihak yang cuba menabur najis pada urusan rukun Islam Kelima.

Kita janganlah terkejut nanti apabila masjid dan surau bagi ibadat Rukun Islam yang Kedua juga diletakkan di bawah kuasa kafir harbi DAP, kerana kini urusan penceramah agama juga ditentukan oleh kafirun laknatullah Menteri Komunikasi dan Multimedia.

*****

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: