MENGAPA KAUM MELAYU-ISLAM DAN ORANG ASLI MESTI TOLAK DAP?

DAP adalah parti cauvinis Cina. Hakikat ini tidak dapat dinafikan oleh DAP sendiri setelah secara terang-terangan tindak-tanduk DAP, baik yang diperlihatkan oleh gerakan parti serta pemimpinnya mahupun agenda yang tersirat dalam parti Cina itu. 

Golongan politikus yang menyokong DAP hanyalah ‘political opportunists‘ yang menumpang kepentingan mereka ke atas DAP termasuk Mahathir, Anwar Ibrahim, Mat Sabu serta ahli-ahli parti mereka.

Sejak Lim Guan Eng dilantik sebagai Menteri Kewangan, lihatlah apa yang dia lakukan kepada Tabung Haji dan bagaimana kecenderungannya kepada sekolah swasta Cina dan kolej swasta Cina yang ada kepentingan kepada DAP.

Pulau Pinang menjadi saksi pembinaan bangunan yang cuba mengangkat agama Kristian mengatasi agama Islam sedangkan agama Islam adalah agama rasmi persekutuan yang telah dimaktubkan dalam Perlembagaan Persekutuan.

a a a asalib 1

Kemudian kita lihat perkara paling asas dalam lambang-lambang yang digunakan oleh parti DAP dan konco-konconya.

a a a acameron 1b

Logo DAP adalah lambang tugu Peringatan Tentera Kuomintang Komunis China. Tidak hairanlah DAP memperjuangkan pengiktirafan kepada gerila PKM (Parti Komunis Malaya) sebagai pejuang kemerdekaan, sedangkan sudah terang lagi bersuluh apabila ramai penduduk Melayu yang telah mereka bunuh, kerana perjuangan kemerdekaan PKM adalah untuk menjadikan Malaya sebagai negara komunis di bawah kuasa kaum Cina.

Kemudian kita lihat apakah mesej yang tersurat pada parti ‘Pakatan Harapan’.  Amat aneh sekiranya mereka memperjuangkan ‘harapan’ rakyat sedangkan banyak harapan rakyat bertukar menjadi malapetaka apabila nilai komoditi merosot, bantuan kepada petani, pekebun dan nelayan dimansuhkan, nilai ringgit merudum jatuh terendah dalam tempoh sepuluh tahun, rizab antarabangsa Bank Negara lesap berpuluh bilion, harga barang naik mendadak, harga petrol sepatutnya turun tetapi didiamkan sahaja, janji manifesto dijadikan catatan kertas tisu tandas, aset Melayu-Islam dijual, membohongi rakyat bahawa hutang negara melebihi RM1trilion, dan Perdana Menteri Melayu sendiri mengaku dijadikan kaldai DAP. 

Kosa kata ‘Harapan’ yang telah diterjemahkan dari kosa kata ‘Hope’ terselit agenda tersembunyi DAP serta kaitannya dengan dakyah Kristian. Perkataan  dan konsep ‘hope’ itu adalah sebahagian daripada tiga prinsip utama agama Kristian iaitu ‘harapan’, ‘kepercayaan’ dan ‘kasih sayang’.

a a a aag1111a

Kami tidak mahu menentang kepercayaan agama orang, tetapi yang menjadi isu di sini ialah kosa kata ‘Harapan’ yang diterjemahkan dari istilah ‘Hope’ yang menjadi rukun agama Kristian. Mengapa istilah ‘Hope’ dijadikan moto Parti Harapan Rakyat?

Rakyat tahu bahawa Lim Guan Eng beragama Kristian dan ramai pemimpin tertinggi DAP menganut mazhab Kristian Avengalist.  Adakah itu rasionalnya?

a a a acameron 1aaaaa

Bagaimana pula dengan simbol konco-konco DAP seperti PAN dan PKR?  Simbol PAN dikatakan direka daripada idea DAP termasuk warnanya yang menjadi pilihan Lim Kit Siang. Namun itu bukan persoalannya, sebaliknya kaitan simbol PAN dengan simbol Freemason. Adakah selama ini survival PAN adalah melalui tajaan Freemason? 

a a a acameron 1bbb

Freemason sudah dikenali di seluruh dunia sebagai satu pertubuhan Yahudi yang mempunyai agenda untuk menghancurkan agama Islam serta penganutnya. 

a a a acameron 1aaab

Apabila diselidiki simbol PKR pula, kami dapati bahawa simbol mata satu yang digunakan adalah simbol ‘dajal’ yang juga sekata dengan simbol yang dipergunakan oleh Freemason.  Adakah survival PKR juga amat disandarkan kepada penajaan Freemason?

a a amaafkan saya 5

Semua tanggapan ini selari dengan dakwaan bekas Pengarah Strategi DAP bahawa parti cauvinis Cina itu mahu menjadikan Malaysia sebuah negara Kristian dan mereka telah menerima dana sejumlah RM1.2 bilion yang disalurkan melalui Singapura. 

a a a asalib 3

Terkini di bawah kuasa Guan Eng, Cina DAP yang diberi kuasa oleh Mahathir untuk mengendalikan kewangan negara, telah mewujudkan pakej bantuan kewangan yang disediakan khas untuk orang Cina. Kenapa kaum Cina sahaja? Pasti itulah dasar cauvinis Cina!

a a a aag1a

Pada tarikh 23 Januari, BH telah menyiarkan laporan bahawa 64 pekebun kecil Cina, 5 India, dan hanya seorang pekebun Melayu dan seorang daripada kaum Orang Asli yang telah diberikan permit penggunaan dalam Hutan Simpanan Kekal (HSK) daerah Cameron Highlands di Pejabat Daerah Lipis.  Tidakkah ini juga merupakan satu bentuk diskriminasi kaum dan sikap cauvinis Cina DAP?

a a a acameron 1baba

Tidak hairanlah suatu ketika dahulu, Mufti Pahang pernah mengeluarkan kenyataan bahawa DAP adalah ‘kafir harbi’ yang harus ditentang oleh sesiapa yang mengaku dirinya umat Islam.

a a akafirharbi

Keadaan pentadbiran negara menjadi lebih tertekan kepada umat Islam dan pribumi apabila Mahathir sendiri mengaku bahawa dia telah dilantik oleh DAP sebagai Perdana Menteri, dengan erti kata bahawa dia hanyalah kaldai DAP. 

a a a aag1abcd

Malahan suatu ketika dahulu semasa PRU13, DAP pernah memperakui bahawa mereka mempergunakan wakil Melayu untuk mencabul kaum Melayu sendiri sehingga moto ‘Use Malay to screw Malays’ menjadi amat popular. 

Dengan itu, apakah masyarakat Melayu-Pribumi termasuk kaum Semai di Cameron Highlands masih mahu termakan penipuan dan dakyah parti cauvinis Cina itu?

Fikirkanlah dengan waras. 

*End*

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: